SÁRINVEST Szolgáltató Kft. 1097 Budapest Drégely u. 17. 4/11, Tel: (1) 216 5109, Fax: (1) 215 2952
Mobil: (30) 921 8609, E-mail: sarinvest@upcmail.hu, Adószám: 11862044-2-43, Bankszámlaszám: 11709002-20588313
 
Energetika
 
 
 
 
 
 
 
 
  SÁRINVEST Kft.
  1097 BUDAPEST
  Drégely u. 17. 4/11.
  Tel: (1) 216 5109
  Fax: (1) 215 2952
  Mobil: (30) 921 8609
 
 
 
 

Ügyviteli megoldás kis- és középvállalatoknak

Egy megoldás több problémára

Az adminisztrációs és ügyviteli teendők ellátása sok időt, és pénzt vesz el a termelő, profitnövelő feladatoktól. Egy nehezen átlátható, és kezelhető adathalmaz, valamint az információ lassú áramlása nagyban visszaveti egy cég fejlődését. Ezen problémák mindegyikére megoldást az integrált vállalatirányítási rendszerek nyújtanak.Példa az adminisztrációs költségek alakulására egy vállalatirányítási rendszer bevezetése előtt és után

A legfőbb cél

Ezeknek a rendszereknek a célja, hogy egy egységes, áttekinthető és könnyen kezelhető rendszerbe szervezzék a vállalkozás minél több gazdasági folyamatát. Ilyen vállalatirányítási rendszer egyik magyarországi fejlesztője a Sárinvest Kft.

Mi a hosszú távú hatékonyság garanciája?

A vállalatirányítási rendszerek bevezetése előtt fontos, hogy a rendszer szolgáltatója teljes mértékben lássa át a bevezetés előtt álló cég szükséges üzleti folyamatait, és pontosan mérje fel annak gazdasági, technikai adottságait (az üzleti titkokba be nem avatkozva). Ezen adatok birtokában lehet csak olyan alkalmazást összeállítani, amely garantálja a hosszú távú hatékonyságot, a munkafolyamatok megkönnyítését, a költségek megtérülését, és a profit növekedését.

A megrendelő alapos megismerése után következik
a program és a folyamatok összehangolása, az adatszükséglet felmérése, valamint a rendszer telepítése és oktatása. A rendszer használatának oktatását és tesztelését nagyban megkönnyíti, ha a leendő felhasználók már a bevezetés kezdetétől be vannak vonva a megvalósítás folyamatába.

Ahogy ez a valóságban működik

A Sárinvest Kft.-nél külön részleg foglalkozik a szoftverek, és az elektronika fejlesztésével. Ügyfeleik véleményét rendszerükkel, szolgáltatásaikkal kapcsolatban összegyűjtik és ezekhez igazodnak további munkájuk során. A módosítások, bővítések gyors megoldását, és a gyors hibakeresést segíti, hogy az adatbázisok elektronikus üzemnaplóját Internet segítségével is elérhetik, így a szoftveres megoldásokat rövid időn belül tudják továbbítani. Ezen kívül lehetőséget biztosítanak a távol eső telephelyek elektronikus összekapcsolására, a táv-adatfeldolgozásra, és a táv-felügyelet kialakítására is.Számlák nyilvántartása a Sárinvest Kft. rendszerében

Vállalatirányítási rendszerük központi elemét a megrendelővel együttműködve állítják össze moduljaikból, így a felhasználó teljes mértékben az igényeihez igazított rendszert kap. Ez garantálja, hogy a megrendelő hatékonyan tudja majd használni rendszerét cége irányításához hosszú távon is.

A Kft. nagyobb megrendelői a Duna Beton és Kavics
Kft., a Peti-Sped Kft., az Adoc-Interprint, és Adoc-Semic Kft.

A legfőbb elvárások

A mai vállalatirányítási rendszerekkel szemben a legfőbb elvárások az integráltság, a vállalatra szabhatóság, a rugalmas fejleszthetőség, a biztonságos adatkezelés, és az egyszerű használat.

A Sárinvest Kft. által fejlesztett vállalatirányítási rendszer mindezen tulajdonságokon túl képes számos távoli telephely összekapcsolására, együtt tud működni más rendszerekkel, 100%-ig magyar fejlesztésű szoftver, megfelel a hazai piac igényeinek, alkalmazkodik a piac változásaihoz, fejlesztése, karbantartása költséghatékonyabb a külföldi megoldásoknál. Bevezetése gyors, használata egyszerű.

A plusz szolgáltatások fontossága

Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése a fejlesztő és a megrendelő között hosszú távú kapcsolatot feltételez, ezért fontos, hogy a fejlesztő milyen szolgáltatásokat nyújt a megvalósítás után. A Sárinvest Kft. szolgáltatásai a telepítést, és az oktatást követően: rendszerfelügyelet, rendszerkövetés, karbantartás, programfrissítés, táv-adatfeldolgozás, táv-szerviz, táv-felügyelet.

Bővebb információ található a www.adat-ado.hu honlapon, vagy a társaság elérhető a következő telefonszámon: 06 30 921 8609.

A vállalatirányítási rendszer fejlesztése mellett a Sárinvest Kft. külön megoldást dolgozott ki ipari berendezések automatizálására, vezérlésére is.


Forrás:
Napi Gazdaság, 2006. augusztus 7. (Vállalatirányítási rendszerek melléklet)

Vissza a cikkek listájához

 
 

 
 
 
 
 
 
8191
 
2012. 10. 24.
 
 
     
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy még több hasznos tanácsot és
információt küldhessünk Önnek a vállalatirányítási rendszerekről.