SÁRINVEST Szolgáltató Kft. 1097 Budapest Drégely u. 17. 4/11, Tel: (1) 216 5109, Fax: (1) 215 2952
Mobil: (30) 921 8609, E-mail: sarinvest@upcmail.hu, Adószám: 11862044-2-43, Bankszámlaszám: 11709002-20588313
 
Energetika
 
 
 
 
 
 
 
 
  SÁRINVEST Kft.
  1097 BUDAPEST
  Drégely u. 17. 4/11.
  Tel: (1) 216 5109
  Fax: (1) 215 2952
  Mobil: (30) 921 8609
 
 
 
 

A vállalatirányítási rendszer szükségessége

Probléma

Minden vállalkozás más és más, de abban hasonlítanak, hogy idõvel eljutnak arra a pontra, amikor az átlátható gazdálkodás, a pontos kimutatások, a szervezett adminisztráció, az átfogó ügyviteli rendszer, és a nagyobb kontroll hiánya a fejlõdést gátolja.

Nagy felelõsség nehezedik a vállalkozás vezetõjére, hogy ezt a pontot idõben felismerje, és megtalálja a helyes megoldást, ami nem jár együtt a szervezet lassúvá, bürokratikussá válásával.

Fontos, hogy a megoldás eredménye tényleges gazdasági haszonként jelentkezzen és a döntéssel együtt járó ráfordítás mielõbb megtérüljön.

Megoldás

Ma már számos módszer közül lehet választani, hogy a gazdálkodás áttekinthetõ, a kimutatások pontosak, az adminisztráció folyamata szervezett, a könyvelõ, ügyviteli rendszer mindent átfogó, és az ellenõrizhetõség maximális legyen.

A legjobb megoldás, amellyel modernizálhatja vállalkozását, és amely segítségével mindig, mindennel képben lehet gyorsan és egyszerûen, egy vállalatirányítási rendszer alkalmazása.

A vállalatirányítási rendszerek segítenek Önnek, hogy könnyû legyen a vállalati adminisztráció, gyors és egyszerû legyen az ügyviteli, a könyvelõ tevékenység, folyamatos legyen a gyártás lebonyolítása, és így legyen ideje a fejlõdésre!

Ha megoldott az adminisztráció számítógépesítése, a gyártás automatizálása, ha van egy megbízható ügyviteli szoftver, egy könnyen kezelhetõ könyvelõ program, — ráadásul mindez egyetlen rendszerben — akkor garantáltan több ideje jut a termelésre, valamint az ügyfelek kiszolgálására.

Kutatás

A megfelelõ vállalatirányítási rendszer felkutatása közben a legfontosabb szempontok az egyszerû használhatóság, a testre, azaz vállalatra szabhatóság, az átjárhatóság, és a helyfüggetlenség. Ma már a kereskedelmi forgalomban számtalan kiváló alkalmazás található (ügyviteli szoftver, készletnyilvántartó, könyvelõ program, számlázó, számlaanalitikát nyomon követõ rendszer stb.), de ezen alkalmazások legtöbbjének az egyik rendszerbõl a másikba való átjárhatósága kevésbé megoldott, valamint nem garantálják a helytõl és távolságtól független gyors, zökkenõmentes információhoz jutást.

Megvalósítás

Az átjárhatósági és helyhez kötöttségi problémák feloldására olyan, az Ön vállalatára szabott rendszert valósítunk meg, amely kiküszöböli az információáramlás zsákutcáit, csökkenti az emberi beavatkozások hibáit, valamint gyorsan naprakész, és teljes körû információt szolgáltat Önnek vállalata minden ügyérõl. Mindezt a számítógép, a vállalatirányítási rendszer, és az Internet ötvözetébõl valósítjuk meg.

Az általunk fejlesztett Beton Manager vállalatirányítási, és automatizálási rendszer központi elemét moduljainkból, Önnel együttmûködve állítjuk össze, így olyan, az Ön igényeihez igazított rendszert kap, amelyet a leghatékonyabban tud használni cége irányításához, könyvelési, ügyviteli feladatai, valamint adminisztrációja ellátásához.

Amit garantálunk: nyugodt munka, növekvõ árbevétel, csökkenõ ráfordítás, dinamikusan fejlõdõ vállalkozás, és jelentõs versenyelõny.

Vissza a cikkek listájához


AZ ITT TALÁLHATÓ DOKUMENTUMOK ÉS MINDEN EHHEZ KAPCSOLÓDÓ MÁS DOKUMENTUM CSAK TÁJÉKOZTATÁSI CÉLOKAT SZOLGÁL. A dokumentumokban található információk nem értelmezhetõk a honlap tulajdonosának bárminemû kötelezettség vállalásaként és a honlap tulajdonosa nem tudja garantálni az információk pontosságát a publikálás dátuma után.
A HONLAP TULAJDONOSA SEM SZAVATOSSÁGI, SEM JÓTÁLLÁSI KÖTELEZETTSÉGET NEM VÁLLAL EZEN DOKUMENTUMOKRA, INFORMÁCIÓKRA. A felhasználó vállalja a teljes felelõsséget a dokumentum információinak felhasználásáért.


 
 

 
 
 
 
 
 
341
 
2012. 10. 24.
 
 
     
  Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy még több hasznos tanácsot és
információt küldhessünk Önnek a vállalatirányítási rendszerekről.